Over ons

Two Stars Anno Nu

In 2015 is Two Stars als familiebedrijf begonnen met het importeren van Italiaanse producten voor restaurants in de regio Nijmegen. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met Mediteraanse producten en levert Two Stars deze door heel Nederland. In de laatste jaren is Two Stars bezig met het verbeteren van haar diensten. Zo is elke bestelling nu online te plaatsen en is next-day delivery standaard geworden.

Kwaliteit, service en tarieven

Het geheim van Two Stars bestaat uit de hoogste kwaliteit, de beste service en het scherpste tarief. Two Stars kiest dankzij de ruime ervaring altijd voor de beste kwaliteitsproducten. De klant wordt bediend met de beste service. De wijze waarop de producten worden ingepakt en bezorgd getuigd van de grote zorg die Two Stars in haar services steekt. Bij het vaststellen van de tarieven gaat Two Stars altijd in overleg met haar klanten. Zo komen de klant en Two Stars altijd tot het scherpste tarief.

Onze speerpunten

kwaliteit

Kwaliteit

Door ruime ervaring kan Two Stars haar klanten de beste prijs/kwaliteit garanderen.

service

Service

Two Stars staat voor een eerlijke en betrouwbare samenwerking met haar klanten.

tarieven

Tarieven

Doordat Two Stars groot inkoopt is het in staat om haar producten scherp aan te bieden.

online

Two Stars Online

Het is nu ook mogelijk om in een volledig gepersonaliseerde omgeving op maat samengestelde producten te bestellen.

Halal

Alle producten van Two Stars zijn halal.


halal

Voor meer informatie klik hier

Bestel nu online

Op het moment dat u klant wordt bij Two Stars krijgt u een eigen account voor de online omgeving van www.two-stars.nl. Binnen dit account vindt u op een overzichtelijke manier uw eigen productengroepen die speciaal voor u zijn samengesteld. Op de manier kunt u met een enkele klik een nieuwe bestelling plaatsen. In deze omgeving kunt u ook uw bestellingen beheren. U kunt dus 24 uur per dag een bestelling plaatsen. Ook vanaf uw mobiel!

Stars

Two Stars kent ook een eigen productielijn Deze producten worden speciaal voor Two Stars gemaakt en dragen het Stars logo.

stars

Bestelproces

systeem

Telefonisch of online bestellen

U kunt zowel telefonisch als online uw bestelling plaatsen. Het is daarnaast ook ​mogelijk om Two Stars uw bestellingen te laten beheren. Wij zorgen er dan voor dat u altijd op tijd uw bestelling plaatst.

systeem

Opname in het systeem

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze opgenomen in het systeem.

inpakken

Inpakken van de producten

De producten worden met zorg ingepakt en klaargemaakt voor bezorging.

bezorgen

Bezorging

Onze chauffeurs bezorgen uw bestelling bij uw bedrijf.

Klant worden?

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Two Stars?