Vraag & Antwoord

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij u graag op de hoogte brengen van alle nodige informatie. Onderstaand de meestgestelde vragen.

hOE WORD IK KLANT BIJ TWO STARS?

U wordt bij Two Stars klant door het contactformulier in te vullen onderaan de Home, Over Two Stars & Klant Worden pagina’s . U kunt ook rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan vervolgens een afspraak met u maken om een intake gesprek te houden.

Hoe kan ik bestellen bij Two Stars?

Nadat u bij ons klant wordt ontvangt u een persoonlijke account voor Mijn Two Stars. Via onze online omgeving kunt u 24/7 uw bestellingen plaatsen. Tevens kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven. Deze wordt automatisch aan uw dossier toegevoegd.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Op het moment dat u klant wordt bij Two Stars worden er afspraken met u gemaakt over uw leverdagen. Op deze ontvangt u uw goederen volledig gratis en in goede staat.

Kan ik ook op andere dagen bestellen?

Dat is niet mogelijk, u kunt er wel altijd voor kiezen om bij ons in het magazijn langs te komen en uw eigen bestelling op te komen halen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw leverdagen in overleg aan te passen.

Waarom zie ik geen prijzen op two-stars.nl?

Two Stars kiest ervoor om in een gesprek met u afhankelijk van uw wensen en benodigdheden u de beste kwaliteit/prijsverhouding aan te bieden.

Heeft Two Stars ook aanbiedingen?

Als u klant wordt bij Two Stars ziet u in uw eigen Two Stars omgeving de, op dat moment, geldende aanbiedingen.

Kan ik mijn producten zelf ophalen?

U kunt tijdens de openingstijden van Two Stars uw producten altijd zelf komen ophalen. Wij zorgen er dan voor dat deze voor u klaar staan.

Mag ik mijn producten retourneren?

Alle bij Two Stars gekochte producten kunt u ongeopend, in originele staat en met overhandiging van de aankoopfactuur binnen 5 werkdagen retourneren bij ons in het magazijn of afgeven aan de chauffeur.

Welk betaalmiddelen worden geaccepteerd bij Two Stars?

U kunt bij Two Stars kiezen uit de volgende mogelijkheden: pinnen, automatische incasso of overmaken op rekening.

Wat zijn de openingstijden van Two Stars?

Op onze contact vindt u onze standaard openingstijden. Als u klant bent bij Two Stars dan wordt u op de hoogte gehouden van eventuele aangepaste openingstijden.

Nog meer vragen?

Staat uw antwoord niet op deze pagina? Of heeft u nog een toelichting nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Two Stars is op verschillende manieren te bereiken, bekijk daarvoor onze contact pagina.