Over Two Stars

Wie zijn wij?

Two Stars is een familiebedrijf dat actief is als horeca groothandel. 

Als groothandel en leverancier concentreren wij ons op de kwaliteit waarborging en de gemakzucht van onze klanten. Zo besteden wij veel tijd aan de online dienstverlening, een assortiment vol met A-kwaliteit producten en topmerken en is next-day-delivery een standaard geworden. U kunt bij Two Stars gemakkelijk en snel online uw producten bestellen en wij zorgen ervoor dat deze in perfecte staat, geheel gratis, bij u geleverd worden. 

Het geheim van Two Stars bestaat uit de hoogste kwaliteit, de beste service en het scherpste tarief. Two Stars kiest dankzij de ruime ervaring altijd voor de beste kwaliteit. De klant wordt bediend met de beste service. De wijze waarop de producten worden ingepakt en bezorgd getuigd van de grote zorg die Two Stars in haar services steekt.

Kwaliteit

Als groothandel accepteren wij nooit ’the second best’. Wij gaan tot het uiterste om de beste kwaliteit in huis te hebben. Wij werken daarom alleen met de beste merken op de markt.

Service

Als klant weet u het beste wat u nodig heeft. Daarom nemen wij in samenwerking met u uw eisen en wensen onder de loop. Dit resulteert in een advies en service op maat. Tevens staan wij altijd voor u klaar en zijn wij bereikbaar op verschillende manieren.

Stars: Een Unieke Formule

Two Stars kent ook een eigen productielijn Deze producten worden speciaal voor Two Stars gemaakt en dragen het Stars logo. De velen jaren ervaring hebben het voor ons mogelijk gemaakt om met een unieke formule op de markt te komen.

Order & Deliver

Uw bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en klaar gezet voor bezorging. Voor vertrek mag een nacontrole natuurlijk niet ontbreken. Met zorgvuldigheid bezorgt Two Stars uw bestelling tot aan uw keuken. Onze chauffeurs zorgen er voor dat uw producten in goede staat geleverd worden.

Halal

Onze producten voldoen aan de islamitische voorschriften. Het hele productieproces en alle materialen die tijdens transport en opslag in aanraking komen met deze producten moeten voldoen aan de vereisten van de islamitische wet. 

De scherpste Prijzen

Als groothandel kopen wij groot in. Wij hebben contracten met onze leveranciers die ons altijd garanderen van de beste prijzen en continuïteit in leveren van de bulk-inkopen. Daarom zijn wij in staat om u de beste en scherpste prijzen te bieden.

Klant worden?

Vul het onderstaande formulier in